22 nov. 2009

Votati?

Astazi e o zi importanta pentru noi, romanii. Unii nu-si dau seama cat de importanta este si o trateaza cu indiferenta...
Astazi se hotaraste soarta noastra pentru inca 5 ani: ne va conduce peste mări tulburi acelaşi marinar sau schimbam cârmaciul?
Fiecare este liber sa aleaga după sufletul si credinţa sa, numai sa aleagă.

E DREPTUL SĂU!! Un drept pentru care altii au murit acum 20 de ani.

Eu voi merge impreună cu familia mea si ne vom exprima liber alegerea, chiar daca in casa noastră fiecare votează diferit ;)). Asta e! Tin la parerea mea, cred în ea, turul trecut am gresit, dar asta nu mă împiedică sa nu cred in opţiunea mea actuală!

Fie ca majoritatea să alegă ce e mai bine pentru tara aceasta!


P.S. 23 nov


Am votat, dar se pare ca ne meritam soarta!
Va mai curge multa apa pe Dunare pana cand majoritatea va alege liber.
Faceam un indemn la vot pentru primul tur... ei, pentru al doilea nu mai indem pe nimeni, la nimic... EU, UNA, NU MAI VOTEZ! Nu ca n-am pentru ce, dar n-am pe cine!

5 comentarii:

  1. Alina, stiu ca pe multi ii necajeste aceasta justificare, dar nu ma simt in stare sa ma duc sa-i acord incredere vreunui candidat. Clasa noastra politica mi se pare de-a dreptul compromisa moral. Stiu, politica este o... deci moral este un cuvant prea decent pentru cei care fac politica. Dar, macar un minim de decenta ar trebui sa-i caracterizeze. Unora nu pot sa le reprosez erori grave, pentru ca nu le stiu, dar "au tacut", s-au compromis prin faptul ca nu au luat o atitudine clara, au admis compromisul ca maniera de supravietuire politica. Poate o sa ma duc, tocmai pentru a nu lasa un buletin in plus pasibil de a fi fraudat in favoarea cuiva. Stiu clar cui nu-i dau votul meu si pentru care as fi in stare, intr-o anumita situatie, sa ma dezbrac de caracter, pentru ca eu consider ca a coborat la un nivel de neimaginat incercand sa ma prosteasca in fata!
    Un weekend minunat si sa ne dea Dumnezeu gandul cel bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, deja am fost!
    Ai dreptate, nu trebuie sa cadem in blazare chiar de suntem dezamagiti mai mult sau mai putin de toti candidatii, macar sa facem rotatia culturilor, caci se degradeaza pamantul:)...zambetul mi-i amar, dar cred in Dumnezeu si putin in povesti care se termina cu bine...
    O zi buna si inspirata va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena, din cate vad eu, tu ai o opinie foarte bine argumentata.
    Ar fi pacat sa nu o pui in practica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Harnicuta, harnicuta, Ramona!
    O idee pe care o aplic mereu este "Suntem ceea ce gandim!", deci voi gandi optimist si povestea va incepe...
    Va fi bine pentru toti, sunt sigura!
    Multum de comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Turul doi... azi n-am vrut sa-mi exercit dreptul cetatenesc. Fac ei ce fac smecherii acestei tari si arunca tot felul de figuri triste la inaintare.

    RăspundețiȘtergere