8 nov. 2009

Gripa porcina

Toata lumea este panicata de gripa porcina. Insusi "Marele" Mircea (Badea) s-a autosuspectat de gripa... :)) E isterie mondiala!!!
De ce sa nu spun, ca si eu am oarece temeri, mai ales ca de maine incepe scoala dupa scurta vacanta de o saptamana si, dupa cum ii stiu eu pe copii, vor veni mai bolnavi decat au plecat...
Am tot citit despre semnele bolii pe toate site-urile, insa cel mai evident semn este acesta !!!!E clar! Daca dimineata va treziti cu fata asta, atunci sigur aveti gripa porcina!

PS: Acest haz de necaz specific lui Creanga cat si urmasilor lui :)) s-a vrut a fi o distragere a atentiei de la problema de fond. Stiu ca lipseste profunzimea mesajului, dar poate ma ajutati voi...

PS 2: S-a confirmat! Si viceprimarul Sucevei, L Harsovschi, intors recent din SUA, are gripa porcina! Cred ca e plina primaria.... De ce? Bineinteles de cazuri de gripa....

10 comentarii:

 1. Draga AALLIINNAA,
  am incercat sa iti trimit ce am primit eu, din Spania de la o prietena, cu privire la gripa pocina, dar nu am reusit.A zis calculatorul ca asta nu se poate trimite!(cred ca era prea lung textul) Asa ca, iti trimit un link, daca poti sa intelegi ceva de acolo.
  Este vorba de afacerile farmaceutice(virusologice, create sau nu)care au fost date in vileag de o ziarista, care si-a pierdut slujba...Poate cunosti limba, sau ai un traducator bun si te alegi cu ceva.Daca nu, imi cer scuze de deranj.
  Cu drag, HM.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai daca am inceput dimineata de luni zambind, ce mesaj mai consistent ai fi dorit sa transmiti? Ai reusit...!!! Si se mai pitzigaie si cantaretul... E fun!:)))
  Propun sa-i schimbe denumirea in gripa parlamentara si poate mai bine in gripa politica! :)

  Fir-ar sa fie... blogul tau ma tine captiv aici. Nu pot posta comentariul

  RăspundețiȘtergere
 3. Scuze, am uitat sa scriu, linkul
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc, d-na Mariana, pentru ajutor! Nu merge linkul dar m-am documentat eu bine :))!

  RăspundețiȘtergere
 5. Dane, daca n-am ras dimineata de "pitzigaiatul" meu... asa ca amandoi am inceput bine dimineata si saptamana.

  Imi pare rau ca blogul te tine captiv, probabil ca nu erai logat, or a simtit ca am ras de El :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Alina, eu sunt putin ingrijorata pentru copii, dar la urma urmei este doar o gripa, nu ciuma...

  RăspundețiȘtergere
 7. Stiu, Ramona!
  Toti suntem ingrijorati si putin panicati!
  Care e situatia la voi?
  Noi, Suceava, stam inca bine!

  RăspundețiȘtergere
 8. Nimic deosebit pana acum, dar daca va fi sa inchida scolile macar sa coincida perioada carantinei cu cea a concediului fara plata...

  RăspundețiȘtergere
 9. Ai o surpriza pe rodulpamantului.:)
  Weekend mare! :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Aalliinnaa, mi-ai facut o SUPRIZA cu majuscule! Inainte de a trece la fondul problemei, trebuie sa-ti multumesc din toata inima pentru incredere. Cred ca mi se trage mai mult de la efuziunea cu care vreau sa spun cat mai multe si sa ajut cat mai multe persoane, dar tu ai o inima MAAAARE! Cu gripa, in Bucuresti, in afara de presa, de isterie, de cateva specimene - nu stiu cat de justificat - care poarta masca pe strada, unde oricum nu te poti feri de nimic, doar sa nu dai poate, nimic deosebit. Sunt si eu ingrijorata ca as putea sa intru in contact cu nshpe mii de virusi, avand in vedere de mizeria propriu-zisa din orice mijloc de transport in comun, ce mizerie morala e in capitala si... mai bine ma opresc aici. Noi suntem feriti pana in acest moment, inca nu am vazut in oglinda imaginea data de comparatie!!! Dar... am ras cu lacrimi!
  Pupici de la o bucovineanca plecata in capitala.

  RăspundețiȘtergere