19 dec. 2009

Saniuta fuge!

Saniuta fuge
Nimeni n-o ajunge...

Ce-a mai fugit si saniuta mea in
seara aceasta!
Ce fain a fost!
Simt si acum senzatia de liberate pe care ti-o da zborul cu sania... la fel imi simt si obrajii imbujorati si arsi de gerul de afara: -17 grade, la Suceava. Dar a meritat! Am zburat si la propriu si la figurat, timp de 4 minute cat a durat coborarea pe drumul Plevnei, coborare luminata din spate de farurile masinii conduse de sotul meu, ca altfel nu se putea - era bezna!
Vreau sa repet experienta si maine seara! E senzational! E adrenalina! E bucurie! O bucurie copilareasca, inconstienta, nebuna, nebuna...




UPDATE:

In seara aceasta am reluat drumul lung, dar plin de satisfactii, al coborarii cu magica saniuta. A fost suuuuper, de aceea am mai urcat o data dealul si l-am coborat la fel de repede...
Vedeti?
Nu ma vedeti!!!!!
...
am zburat ca vantul... ba nu! ca gandul! :)

11 comentarii:

  1. Ce faci, iubita? Te tii de nebunii? Ma bucur pentru tine ca te-ai dat cu sania. Ger, ger, dar macar troiene ca in povesti sunt? Ce tablou de iarna la tine...
    Si la Bucuresti va fi asa cum trebuie cu multa zapada de Craciun (asa cum e prognoza nu sunt sanse sa se topeasca ce e acum!!!), pentru ca in ultimii ani, chiar daca a fost frig, zapada a fost lipsa la apel din decorul Mosului.
    Sa ai o duminica minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahaaaaa! Deci nu-s singura innebunita dupa sanius!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina, scumpa mea, te asteapta inca un premiu la mine pe blog, asa ca pentru sufletelul tau de artist. Te rog sa-l ridici si sa-l oferi cui iti face placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine , la Sebes, nu a venit inca iarna cea adevarata...Pina atunci ma bucur, de bucuria voastra!
    Bun sanius, si aveti grija de picioare.:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena, e minunat la noi, la Suceava, chiar si in oras...
    Acum m-am intors de la tara, de la singura bunica ce mi-a mai ramas, si am mai facut un slalom si acolo, cu saniuta. Un peisaj de basm... o iarna ca pe vremea bunicilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cora,
    multumesc de vizita. Saniuta si patinele sunt prietenele mele, iarna. As incerca si cu schiurile, dar e cam costisitor!
    O iarna minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, Mariana! Inca n-am cazut anul acesta :)
    Lasa ca va veni si la tine iarna, ca n-o sa poti scapa de ea :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur de bucuria ta, draga prietena si colega! Pe aici am fost incercati din greu de iarna, dar nu ma plang:), imi era dor de acest decor hibernal. Inca n-am lustruit talpile saniutei, derdelus inca nu este, doar carari firave prin nametii uriasi, vorba poeziei.:)
    Te felicit pentru frumoasele colinde si dragostea pentru traditie romaneasca pe care o insufli copiilor tai! La fel incerc si eu, desi nu am o voce le fel de frumoasa ca a ta.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ramona!!!!
    Mi-era dor de tine! Pe unde mai umbli?

    Chiar ma bucur ca avem aceeasi dragoste pentru traditia romanesca. Poate incercam o colaborare, la anul!:)
    Sarbatori imbelsugate, cu liniste si pace alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ehee, vine Craciunul!si nu numai... preocupari cat se poate de banale, Alina, dar cu doi copii si sot foarte ocupat:) m-am mai indepartat de spatiul virtual, dar nu v-am uitat! Multumesc pentru urari si ganduri bune, sa va fie casa casa/ sa va fie masa masa...:)))

    RăspundețiȘtergere