14 iun. 2010

Noutati pentru prieteni

Dragii mei,

Va rog sa ma iertati pentru faptul ca m-am retras asa brusc de pe blog... si va multumesc pentru ca m-ati mai vizitat din cand in cand, interesandu-va de soarta mea.

Dupa aproape 4 luni de absenta sa va spun cate ceva despre viata mea noua...

Da!!! Viata mea s-a schimbat complet, odata cu vestea ca sunt insarcinata. E bebele pe care mi l-am dorit de vreo 2 ani si care a venit cu nevoia de a lua o pauza de la computer. Simteam ca e nociv, ca ma oboseste (tocmai ma lansesem intr-o campanie de scriere corecta pe blog), serviciul era stresant cu restructurari si picarea a 2 posturi, asa ca, am incercat sa ma feresc pe cat posibil de stres.

Acum, am intrat in vacanta! O mica vacanta pana cand vine fetita lu' mami! Pentru ca voi avea o fetita... si din nou spun ca e ce mi-am dorit. O s-o cheme Anamaria si deja vorbeste cu mami si cu tati prin suturi destul de puternice in burtica.

Bebele a venit deodata cu o bursa pe care mi-a dorit-o dintotdeauna. Asa ca, am obtinut o bursa de 1700 de euro in Grecia, timp de 8 zile, in iulie, un curs de perfectionare finantat de UE, unde ma voi intalni cu inca vreo 20 de profesori din toata Europa.
Lumea din jurul meu e disperata de faptul ca ma voi duce singura, insarcinata in 7 luni, cu avionul (de care, sincer, mi-e cam frica) in Grecia, dar eu tot ma duc! Fetita mea vrea sa vada Grecia prin ochii mamei ei... si o va vedea! Stiu ca va fi destul de cald 2 zile in Atena, dar apoi ne mutam pe Insula Egina inca 6 zile unde sper ca va fi mai suportabila caldura.

Sper ca v-am transmis si voua din fericirea mea si va doresc tot binele din lume si mult, mult optimism!

Alina

15 comentarii:

  1. Alina, ma bucur ca esti (sunteti) ok. Sa ai parte de o vara minunata! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ooooo cat ma bucur sa aud vesti de la tine, am trecut de multe ori sa vad ce e cu tine, cu voi ... fff bine faci ca nu te lasi ... asa si trebuie doara sarcina nu e o boala nu? e o stare, una placuta acuma ca sunt si neplaceri asta e partea doua dar merita orice efort puii nostri ... iti doresc distractie placuta in Grecia sa te bucuri de fiecare clipa si sa fi fericita ... ma bucur pt noile vesti, sa vad ca esti aceas persoana plina de energie ... te pup si mai astept vesti din cand in cand

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati impreuna de calatorie!
    Nu te dezminti, Alina!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina, ma bucur sa aflu vesti despre tine si despre bebe. Mi-era dor de tine, dar inteleg ca s-au acumulat multe lucruri la care a trebuit sa faci fata pe rand. Sper sa ai rezultatele dorite de la bursa si tu cu Anamaria sa va simtiti excelent in Grecia. Poate ne mai lasi o vorba pana pleci sau macar cand te intorci. Te pup dulce, draga mea bucovineanca!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragii mei prieteni, sunt fericita ca sunteti alaturi de mine! M-au bucurat tare mult mesajele voastre!

    Sorin,
    o vara pliiiiina de minuni iti doresc si eu tie!

    Tunde,
    pe principiul asta merg si eu... sarcina nu e o boala, asa ca voi incerca sa imi continui activitatea atat cat se va putea! Sa-ti traiasca si tie printesa ta, mai ales ca mereu mi-a placut sa va privesc pe blog pe amandoua .

    Ramona, draga mea,
    iti multumesc pentru incredere! Asa am fost, asa incerc sa raman, desi stiu ca bebe imi va schimba ordinea prioritatilor, dar cred ca a venit si vremea sa le schimb.

    Elena,
    am primit pupicul tau.. Te imbratisez si eu si multumesc pentru intelegere!
    Sigur voi mai scrie doua vorbe pana atunci si cred ca mai multe dupa ce ma intorc :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Alinnnaaaaaaaaaaaa! ce ma bucur pentru tine...ma tot gandeam ce s-o fi intamplat ca nu mai scrii...acum am inteles..viatata e deja plina de Anamaria,carea ii doresc sa vina pe lume cu bucurie si sanatate iar tu sa fii o mamica fericita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea satmareanca,
    te rog sa ma ierti ca n-am mai vorbit si iti multumesc pentru gandurile tale bune.
    Sa dea Dumnezeu sa fie multa sanatate si bucurie peste tot!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult ALINUTA!! SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN!

    RăspundețiȘtergere
  9. Calimera, calispera! :))
    Alina draga iti doresc numai 10. Si probabil ca asa se va intampla pentru ca esti sclipitoare.

    Si ce-o sa fie? Fetita sau baiat?

    RăspundețiȘtergere
  10. Alina, mă gândeam la tine!!!
    Oare nu ai adus MINUNEA pe lume?
    Când colo tu în deplasări...poate te-ai întors deja...
    Să ai o naştere uşoară!
    Te pup şi
    aştept poze cu fetiţa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Kalispera, Dane!
    Multumesc pentru gandurile tale.. sa stii ca am reprezentat tara cu brio..le-am aratat Bucovina, muntii nostrimanastirile noastre, le-am cantat o doina ca pe la noi si le-am dat si cate un ou incondeiat.

    Cat despre bebelusa mea a fost tare fericita...i-a placut in apa la nebunie, iar la Sf Nectarie nu mai spun...
    O sa pun cateva poze, numai sa ma adun putin!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mariana,
    Inca n-a venit minunea pe lume, dar a vazut Grecia prin ochii mamei ei, incepand cu Acropole pana la cea mai indepartata insula. Acum 2 zile ne-am intors!

    Prin octombrie o sa pun poze cu fetita! Pana atunci, cateva poze cu mama ei :)))!

    Te pupam si noi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Alina! Sunt Monica, fosta ta vecina de la etajul 2, ti-am gasit blogul prin intermediul blogului Ionelei. Sa aveti o fetita sanatoasa! Multa sanatate si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna, Monica!
    Ce mai faci? Nu ne-am vazut de la nunta ta!
    Multumesc pentru urari, asemenea si voua!
    Ma bucur a ne-am intalnit, chiar si in mediul virtual1 :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Copilul meriat mai mult atentia ta, asa ca te asteptam oricand pe aici. Mai intai copilul si apoi noi. Ele este mult mai important.

    RăspundețiȘtergere