7 mar. 2010

Ziua mea nu e chiar ziua mea!



Intr-adevar, ziua mea - pentru ca m-am nascut de 8 martie! - nu e chiar ziua mea, ci a tuturor femeilor si mamelor...si eu printre ele. Toata lumea primeste flori, felicitari, pupici..si eu pe acolo, dar la gramada. :)

Stiu ca inca de cand eram mica, la gradinita, 8 martie era pentru mine ziua in care serveam pe toate doamnele care intrau in sala de grupa cu bomboane de ciocolata, pentru ca asa ma punea d-na educatoare, iar cand trebuia sa-mi servesc colegii, nu-mi mai ajungeau bomboanele! Ups!

Urmeaza serviciul, unde toate colegele sunt bucuroase ca sunt nascuta pe 8 martie pentru ca - ce bine! - se poate servi ceva, de ziua cuiva! Ca sa nu mai spun ca sunt d-na invatatoare, iar de ziua mea fac serbari pentru a le sarbatori pe mamele elevilor mei.

Sotul meu este si el bucuros ca scapa cu un singur cadou, dar am eu grija sa-l coste dublu :))). Mama mea, saracuta, este tare mandra de mine si mereu imi spune ca eu sunt cadoul ei de 8 martie - e o dulce, nu? - si vrea sa stea in umbra, dar am eu grija si sora cu fratele meu sa o umplem de flori.

Dar, sa stiti, ca-mi place ziua mea, n-as schimba-o pentru nimic in lume! E a mea!!!...si a altora.. si ce??? Mie imi place sa impart cu altii ceea ce am. De aceea, de ziua femeii si a mamelor in special, vreau sa impart cu voi faptul ca VOI FI SI EU MAMA!!!!! Voi avea un bebe... pe la toamna! :)

Va doresc o primavara fericita, fericita, fericita, asa cum este a mea!