14 iun. 2010

Noutati pentru prieteni

Dragii mei,

Va rog sa ma iertati pentru faptul ca m-am retras asa brusc de pe blog... si va multumesc pentru ca m-ati mai vizitat din cand in cand, interesandu-va de soarta mea.

Dupa aproape 4 luni de absenta sa va spun cate ceva despre viata mea noua...

Da!!! Viata mea s-a schimbat complet, odata cu vestea ca sunt insarcinata. E bebele pe care mi l-am dorit de vreo 2 ani si care a venit cu nevoia de a lua o pauza de la computer. Simteam ca e nociv, ca ma oboseste (tocmai ma lansesem intr-o campanie de scriere corecta pe blog), serviciul era stresant cu restructurari si picarea a 2 posturi, asa ca, am incercat sa ma feresc pe cat posibil de stres.

Acum, am intrat in vacanta! O mica vacanta pana cand vine fetita lu' mami! Pentru ca voi avea o fetita... si din nou spun ca e ce mi-am dorit. O s-o cheme Anamaria si deja vorbeste cu mami si cu tati prin suturi destul de puternice in burtica.

Bebele a venit deodata cu o bursa pe care mi-a dorit-o dintotdeauna. Asa ca, am obtinut o bursa de 1700 de euro in Grecia, timp de 8 zile, in iulie, un curs de perfectionare finantat de UE, unde ma voi intalni cu inca vreo 20 de profesori din toata Europa.
Lumea din jurul meu e disperata de faptul ca ma voi duce singura, insarcinata in 7 luni, cu avionul (de care, sincer, mi-e cam frica) in Grecia, dar eu tot ma duc! Fetita mea vrea sa vada Grecia prin ochii mamei ei... si o va vedea! Stiu ca va fi destul de cald 2 zile in Atena, dar apoi ne mutam pe Insula Egina inca 6 zile unde sper ca va fi mai suportabila caldura.

Sper ca v-am transmis si voua din fericirea mea si va doresc tot binele din lume si mult, mult optimism!

Alina